Post by hanglifphybicom on Feb 10, 2022 6:10:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال ها ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
این بازی یک کپی از بازی Minecraft است. آنها اساسا آن را دزدیدند و بافت را متفاوت کردند. همه چیز یکسان است اما هیچ هزینه ای ندارد. اما این حداقل راهی برای بازی Minecraft است.
Realistic Textures Pack for Minecraft PE is an application that allows you to download automatically install these graphic improvements with just one button
سلام هزچکدومتون به اندازه کافی مثل من این بازی رو نمی شناسه عالیه ولی مشکلی داره وقتی میرم تو لازی بازی کردن میشم یه دفعه تکلیف میاد و نا خدا گاه بازی میاد اول دوری که اصلا نساختی وقتی این مشکل پیش میاد همه ی سازه ها میاد. اول.خدا نگهدار.
بازی خیلی عالیه هرچی بگم کمه من گم کردم جاما میشه دوباره پیدا کنم
خوب، پس این بازی افتضاح است. اول از همه، این یک ریپ مستقیم از Minecraft از روزهای آلفای قدیم است (به جز بافت های تغییر یافته)، و آنها حتی جسارت این را داشتند که تبلیغات را در آن قرار دهند! آنها هیچ تلاشی نکردند و این هنوز هم احتمالاً یک مزرعه نقدی است به دلیل تعداد تبلیغات موجود. این برنامه نباید در پلی استور وجود داشته باشد، من حتی مطمئن نیستم که چگونه گوگل آن را تایید کرده است.
بازی خوبیه ولی بعد یه مدت تکراری میشه
iOS 5 که به صورت رسمی در آیفون معرفی شد
سلام . آن سوراخ را که میگویید اسمان زیری است واگر وقتی می افزاید از جایتان تکان نخرید با پرواز از سوراخ بیرون میروید.
دو ستاره فقط به این دلیل که من همیشه سعی می کنم چیزی را فشار دهم و به چیز دیگری برخورد می کند، همچنین منظور من از آن پایین است متأسفم، اما من این بازی را به دلایل زیادی نصب کردم، بنابراین بله، من هیچ احساسی نسبت به این بازی ندارم، این باعث می شود من وقتی چیزی می سازم استرس دارم این برنامه را دریافت نکنم
این بازی به معنای واقعی کلمه هر 30 ثانیه یک پنجره تبلیغاتی دارد. بازی حتی به من اجازه راه رفتن یا پریدن را نمی دهد و همچنین شما حتی نمی توانید نماها را تغییر دهید.
بد نیستم ولی خوبه 👍
خوب نیست
Run Forrest Run: Running Games Arked zsh
بهترین بازی تو است ولی حیف که من یک بار توش بازی کردم و بیش از 23 تا خونه ساختم ولی متاسفانه دنیا یک روزی که رفتم توش دیدم خونه هاموگم کردم و اصلا هم پیداش نکردم.
من از آن متنفرم. وحشتناک است. من این زمین مسطح را دارم و ناگهان کوه ها، گدازه ها و آب آنجا بودند حتی اگر هموار بود. و تاخیر وحشتناکی است. مهمتر از همه، گاهی اوقات من روی چیزی کلیک می کنم و روی چیزی که در کنار آن قرار دارد کلیک می کنم. و چیزهایی را که در پایین آورده ام تکرار می کند. اگر قبل از اینکه این بازی را انجام داده باشید می دانید دقیقا در مورد چه چیزی صحبت می کنم همچنین دارای این چیز عجیب و غریب آزاردهنده است که باعث سیاه شدن صفحه یا چیزی شبیه به آن می شود. قبلا دوستش داشتم ولی الان کاملا متنفرم. افتضاح خیلی بد.😡😡😡
سلام املیا هستم من مشابه این بازی رو دیروز دانلود وردم بعدشم کی گفته ال پسرا هست من عاشق اینجکور چیزا یا ساختمون سازی هستم به رشته مورد علاقم هم یعنی رباتیک ربط داره چون مثل ربات هستن من با لگو هام این ادما و خونه ها رو درسته. بعد توی بازی میسازم
برای افرادی که پولی برای Minecraft ندارند، این بهترین گزینه برای من است، زیرا میتوانم چیزهای زیادی بسازم و آیا میتوانید axolotl را اضافه کنید که واقعاً من را خوشحال کند.
من عاشق بازی هستم. من الان 3 ساله بازی میکنم حالت خلاقیت و بقا عالی هستند. با این حال، بدون بازی چند نفره. واقعاً مهم نیست که مردم بتوانند با آن زندگی کنند. اما این بهترین نسخه هنری Minecraft است! توصیه شده
من به این بازی امتیاز می دهم زیرا سرگرم کننده است و. من می توانم یک سگ داشته باشم اما قو گربه گم شده است. ما یک به روز رسانی جدید داریم.
گیر میکنه
به آپدیت های بیشتری نیاز دارد. مانند آپدیت جدید nether. یا پایان. لازم نیست اژدهای ender داشته باشد، اما چشمان ender یا Pearl's plz. همچنین می توانیم یک رئیس پژمرده داشته باشیم. شاید چیزهای دور از دسترس سپر و مشعل. کشتی غرق شده، شنا واقعی. این به روز رسانی ها را انجام دهید سپس پنج ستاره دریافت می کنید. کاری کنید که بیش از یک نفر بتوانند در یک دنیا بازی کنند. همچنین آن را بسازید تا بتوانیم از تقلب هایی مانند respawn یا کشتن همه استفاده کنیم. چیزهایی مثل اون. Thx برای خواندن و لطفا این اتفاق بیفتد.
درست مثل Minecraft! یکذره بهتر! بله، همه چیزها عجیب و غریب به نظر می رسند و ممکن است چیزهایی از بازی واقعی گم شده باشند، زیرا ماینکرافت واقعی بهتر از lokicraft است، اما یک بازی خوب مانند یک Minecraft رایگان خوب است! Thare هیچ Minecraft رایگان بهتری ندارد، پس این برنامه همچنین عجیب است که گوسفند صورتی در همه جای lokicraft من وجود دارد، من شانس ندارم اما Minecraft را دریافت کنید یا اگر نمی خواهید lokicraft بگیرید!
این خیلی بازیه بدیه وقتی کلیک میکنی اصلا نمیاد
Локикрафт Arkády hpe
شما خجالت نمی کشین این چه بازییه رفتین بازی ماین کرفتو کپی کردین و این بازیو ساختین واقعا که بازی ماینکرفت از اینم بهتره بچه ها این بازی رو نصب نکنین برین تویه اینترنت بزنین ماین کرفت این اولین بازیه که توش هرچی دلت خواست بسازی رتبه این بازی ماین کرفت توی جهان رتبه دوم صد خورده ای هم حجم داره اگه میخواین یه بازی عالی. ارکید بکنید پیشنهاد من ماین شده
Install Minecraft PE Games on a non-jailbroken ios device with ...
عالیه! اما تنها چیزی که دوست ندارم این است که همیشه به شما (تعویض های تجاری) می دهد و به شما اجازه نمی دهد شخصیت خود را شخصی سازی کنید یا نام را تغییر دهید ... غیر از این ، بازی عالی است 👍😁
آپدیت جدید از شر همه دنیاهای دیگر من خلاص شد و در این نسخه نمی توانید به بازی ها بپیوندید! من از بازی با دوستم بسیار لذت بردم تا زمانی که نتوانستم. همچنین نسبت به قبل کمتر واقع بینانه است. اما من همه ابزارها و حیوانات و بلوک های جدید را دوست دارم. لطفا این را اصلاح کنید. اجازه دهید به بازی ها بپیوندیم
ممنون از سازنده بازی و ممنون از کسانی که از این بازی خوششون نمیاد فحش نمیدن(◍•ᴗ•◍)❤
این بازی بسیار سرگرم کننده است من هرگز آن را در زمان 7 خود بازی نکرده ام و ارزان است واقعاً واقعاً واقعاً واقعاً واقعاً جعلی جعلی جعلی است. اینکه کسی را وادار کنم این اسباب بازی را بگیرد من هم دوستت ندارم کسی که این روز را ساخته است امیدوارم زندگی شادی داشته باشیم وقاحت من عاشق انجام انواع بازی های مختلف در رایانه خود هستم که بازی Minecraft واقعاً سرگرم کننده است. من عاشق این چیز هستم. بسیار سرگرم کننده
این خوب است و همه چیز را اضافه می کنیم تا بتوانیم به دنیای پایانی برویم و یک چیز تقریباً همه بازی های کاردستی فراموش می کنند که اسب وجود ندارد!! و مایل ها در تصویر من هیچ قاطر یا خر در بازی نمی بینم لطفاً آن را اصلاح کنید.
بنابراین، من این بازی را پیدا کردم و می خواستم آن را امتحان کنم. من واقعاً متعجب شدم که با Chromebook sp من به خوبی کار می کند. با این حال، اگرچه من واقعاً با تبلیغات مشکلی ندارم زیرا این باعث رایگان شدن بازی می شود، اما همچنان ثابت می شود و پاسخ نمی دهد. اگه بتونی درستش کنی خیلی خوبه
بد بد
کلی خونه ساختم حالا اجرا نمی کنه
Локикрафт Παιχνίδια arcade bezz
تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات من یک فرد صبور هستم اما میزان تبلیغات در عرض 5 دقیقه پس از پخش باعث ایجاد استفراغ می شود. اگر تبلیغی را تماشا نمی کند، یک تبلیغ پاپ آپ است. فقط خلاقیت بازی من را خسته کرد. این یک بازی welp CRAFTED است و بله، من میخواستم به روش دیگری این جناسها را بسازم، اما این بهترین چیزی است که پس از بمباران تبلیغاتی به دست آوردم.
نشانههایی مانند یک کپی از Minecraft را از دست ندهید، اما اگر Minecraft ندارید، احتمالاً تنها چیزی است که میتوانند آن را بخرند، اما این یک بازی خوب است و وقت آن است که بجنگید، متاسفم که من عاشق بازی هستم و فقط سعی کردم این بازی را بازی کنم و بازی من و بازی من کار نمی کرد سعی کردم یکی از آنها را از روی اسبم بپرم و تبلیغات زیادی همیشه در چهره من پخش می شود و من از این روش خسته شده ام تا یک پنج ستاره دریافت کنم اما فقط یک کمی شبیه چهار ستاره فقط کمی نه فقط نوراد
بازی عالیه ولی اگه بشه امکانات شخصیت عوض کردن و مولتی پلیر شدن به بازی اضافه بشه عالی میشه
من به این 2 ستاره می دهم زیرا وقتی می خواهم مولد سنگ سنگفرش را با گدازه و آب انجام دهم خراب می شود آب سریعتر از گدازه می رود.
بازی در همه چیز سرگرم کننده است اما دلیل اینکه من 4 ستاره گذاشتم تبلیغات قبل از میلاد است اما در غیر این صورت هیچ چیز واقعاً مرا آزار نمی دهد
یک کپی از Minecraft، آگهی در بالا گرسنگی شما را مسدود می کند و چیزهای دیگر، تبلیغات بسیار، و در عین حال کپی شده است. شما فقط از Minecraft اسکرین شات گرفتید و آنها را گرفتید، حتی بدون اینکه هیچ اعتباری به استودیو Mojang بدهید، بسیار لنگ است، همه چیز همان است. صداها، آیتم ها، و غیره و چرا شما را بازی خود نمی سازید؟ متعجب؟ همه چیز یکسان است، اما شما یک بسته بافت روی آن زدید، بسیاری از رابطهای کاربری گرافیکی مشابه هستند. و چرا پوست پسر برای دختران؟ بله فقط بدزدید و یک بسته بافت روی آن بزنید و اسمش را LokiCraft بگذارید.
Локикрафт Παιχνίδια arcade bezz
من بازی را دوست دارم، اما زمانی که شما آن را بازی می کنید، تبلیغات ادامه می یابد و وقتی این اتفاق برای من می افتد، وقتی در حال حرکت هستم، وقتی به بازی برگشتم، نمی توانم روی چیزی کلیک کنم که می خواهم آن را حذف کنند.
این بدترین برنامه ای است که تاکنون وجود داشته است! کاش میتوانستم هیچ ستارهای به آن بدهم: - تبلیغات بسیار زیاد است. و هر بار که سعی می کنم آن را بسازم باعث می شود که بلوک ها به منطقه دیگری بروند!!!! من خیلی عصبانی هستم که فکر می کردم قرار است با این برنامه سرگرم شوم و ......... حیوانات آنقدر سریع می میرند که یک بار به گاو ضربه زدم که بمیرد! لایک WTH ؟؟ این برنامه احمقانه را دانلود نکنید! وقت شما نیست._.!!!
ای کسافتا اشغال ها عوضی ها هی تبلیغ میاد سازنده این بازی خیلی بی شور هستی یک ستاره هم زیاده اه
سرگرم کننده است اما موارد اضافی و معافیت های تجاری بسیار زیادی وجود دارد. من به خاطر آنها نتوانستم کاری انجام دهم. درستش کن شاید دوباره دانلودش کنم
این بازی وحشتناک است. این فقط یک ریپف از Minecraft است. برای مقدمه یک چیز باید گفت. اوه، این مقدمه چیست؟ و دکمه های MINECRAFT وجود دارد! بازی 1/5 را توصیه نکنید و اگر 7 دلار دارید فقط Minecraft را روی موبایل بخرید.