Post by hanglifphybicom on Feb 10, 2022 6:28:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Catchers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Catchers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Catchers 2022 version ▞▞▞
Je to veľmi dobré a zábavné, ale mám jeden malý problém. Od chvíle, keď som sa dostal na vyššiu úroveň a odomkol bossa močiarov, nemohol som tam dať chytených zombíkov a ukázalo mi to iba to, aby som na to lovil zombie zombíkov. Príklad: Mal som 2 Slushie Zombies a nedovolilo mi to vložiť do žmýkača. Trochu ma to nahnevalo.
Je to veľmi dobrá hra ale po čase ma začala nudiť. 🧟♀️🧟♂️
Len mi vadí že keď prejdem nemôžem ísť ďalšie lebo musím čakať
Môj manžel miluje túto hru, ktorú hral roky, všetko stojí toľko, na čo sa sťažoval
P2P af
Celkom návyková vec bez platiť, žiadny p2w, za mňa 5/5
je to dobré len keby drony boli lacnejšie
Je to nezmysel, hral som to, myslel som si, že sa to dá stiahnuť znova a čo vidím, že môj starý acc je preč, nemôžem sa doňho dlho začítať a potom len pokračujem v hraní, po odinštalovaní, keďže som nemal miesto, a znova nainštalujte iný acc preč a to je hlavný dôvod, prečo mám toto nízke hodnotenie, pretože chlapci dávajú možnosť resetovať priebeh a potom sa prihláste do nášho starého účtu, v čom je problém
Výborne! Ale vždy, keď zombie alebo viac utečie, plačem! Zatiaľ dávam 4 hviezdičky. Nemám čas hovoriť o svojich problémoch. Takže ak t Deca opraví chyby, ohodnotím to 5. Tiež by ste si mali stiahnuť a chytiť zombie. Odporúčam túto hru. A je to naozaj zábava hrať.
Nič
Zombie Catchers - จับซอมบี้ แอ็กชัน izca
Zombie Catchers: Поймать зомби Экшен taor
Prídavky, sú obrovskou súčasťou hry...hra je celkom dobrá, chápem ju, ak chcete postupovať, sledujte pridanie... Ale stále? Zničili ste to👌🏼
Správne právo sa považuje za jednu z najlepších akčných stratégií pre Android. Jej hlavné postavy sú dva veľmi podnikateľské cudzinci. Alien Businessmen majú
Keby tam nebol ten boss bolo by to dobre
je to zábavná offline hra! ale prečo som tomu dal 3 hviezdičky, je to, že keď sa dostanete do lagúny, hra vás začne nudiť. A potrebujeme viac máp ako: Jungle atď. Takže odporúčam hrať, keď sa nudíte, ale potrebujeme viac máp!
Zla hra
Čím dlhšie hráte, tým dlhšie musíte čakať na chytenie, je tiež ťažké zachrániť plutónium, musíte naozaj minúť peniaze na túto hru, pretože nie sú k dispozícii žiadne reklamy. Reklamy boli dostupné iba vtedy, keď sa hra začala, takže je ťažšie kúpiť drony s plutóniom. 180 plutónia pre 3. dron, bráňte 10 zombíkov, aby ste získali 1 plutónium, kým chytenie zombie trvá asi 10 minút.
Towerlands - defiende tu Torre Estrategia ddua
Mal som túto hru a dokončil som ju po vßedky drony,masky a upgrady na zbraniach a veľmi ma to bavilo. Odporúčam🐍🐍🐍
Skvelá hra Túto hru mám veľmi rád 🎮. Prosím aktualizujte v tomto Zombie Catchers radi lovia
Hlúposť
Táto hra sa mi páči..ale dávam 2 hviezdičky..dôvod nie sú dobré pravidlá hry...táto hra odporúča iné herné aplikácie.🙄🙄👎
2-3 (možno aj viac) rokov, opravujete chyby. Nevytvorili sa žiadne nové mapy, nezmenila sa žiadna hra, neprišli žiadne nové funkcie... Otázka, aké chyby opravujete 3 roky??? Možno sa všetko sústrediť a konečne to napraviť 🤔😆
😩
Na pol dobrá hra a na pol zlá
ABS has become pretty much standard equipment on most ...
Naozaj skvelá hra, pamätám si, že som ju hral, keď som bol trochu mladší a stále je to naozaj zábava. Prídavky sú však nanič
Odporúčam mať ľadovú bombu niečo také Je to príliš nudné hrať, pretože čas plynie, pretože tu nie je žiadna zábava ani výzva
Zombie Catchers Akční reg
Je to zábavná hra, pri ktorej strávite toľko času ČAKANIA, koľko času strávite HRANÍM. Kedykoľvek prijmem každodennú misiu, zabudnem na ňu až o 1+ hodinu neskôr. a dovtedy vypršala. Naozaj očakávaš, že budem len čakať? Na 4 minúty? Len aby som mohol hrať hru? Mám veľkú chybu na mojom Samsung Galaxy S8 s touto hrou, kde je všetok zvuk zadrhávaný a chrumkavý. Tiež nie je podporovaný pomer strán. Inak hra funguje v pohode.
Zombie Catchers Akcja tza
Wow
Zombie Catchers – love to hunt 動作 gelf
Je to veľmi úžasná báječná hra😁 ale dokončil som všetky úrovne😀 prosím pridajte ďalšie úrovne😖
Ethiopian ጣፋጭ የፍቅር መልዕክቶች Amharic obb - ChiliAPK
Je to v pohode hra. Ak hľadáte hru, ktorá stráca čas v tradičnom zmysle slova, táto hra je pre vás. Nedostávam výplatu Túto hru hrám už viac ako mesiac a je naozaj dobrá, je jednoduchá, nie je zložitá a ak ste príliš frustrovaní, ľahko sa reštartuje, má svoje chyby, ale aké hry nie a je to platená hra, ale nie otravným spôsobom, celkovo je to dobrá hra. .
Hra bola pekná, ale mal som problém s resetovaním postupu v hre. Je ťažké vrátiť sa na úroveň 1! Predstavte si, že trávite čas pokrokom, ale potom, keď hru opustíte, celý váš postup zmizne a vrátite sa späť na úroveň 1!
Blba nestahovat
to znamená, že keď hrám túto hru, minulý rok som čakal na aktualizáciu, už som urobil pre úroveň 82 a čakám na aktualizáciu a stanem sa úrovňou 83 ...
Hra nie je zlá, ale keď sa pokúsim nakúpiť, vezmú mi peniaze, ale nedostanem to, za čo som zaplatil
Už je rok 2022 a stále nemôžem uložiť svoj postup v hre do môjho účtu Google Play.
Tento gane mi dal nostalgické spomienky Hrával som ho na otcovom telefóne, zahrám si ho znova kvôli starým spomienkam
Zombie Catchers Mod APK is a third-person view character video game based on the story that Earth is attacked by zombies. But A.J. and Bud, the two businessmen
K tomu p**e nejde