Post by hanglifphybicom on Feb 10, 2022 6:41:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch érméket ▞▞▞
▞▞▞ Moto Rider GO: Highway Traffic 2022 version ▞▞▞
Egy ilyen undorító alkalmazás tele hirdetésekkel, és nem ad időt arra, hogy elérje szegényt
A játék nagyon jól nézett ki és jól játszott, amikor először letöltöttem. Néhány nappal később azonban a képernyő MINDEN versenyen elsötétült. Lehetetlen most játszani, ezért eltávolítottam. Hálás vagyok, hogy soha nem fizettem semmiért. A futásteljesítmény változhat. (Ha! Értsd?!)
A kezdés túl közel van....
Ez egy nagyon szórakoztató játék, de a szintek eleinte olyan egyszerűek, hogy 2 másodperc alatt meg tudod csinálni, így talán jó lenne kicsit nehezebbé tenni a pályákat
Ez egy f*sz jatek f*sz erted f*sz.
A grafika tök jó
Nem túl rossz, de a hangminősége a legrosszabb, de ez egy nagyon szép játék az idő múlásához
dolgozni kell a grafikán, a hangon és minden máson, a hangok olyanok, mint egy riksától vagy valamitől, és rossz érzés a játéktól
szerintem jó
Hú, milyen csodálatos játékalkalmazás, nagyon érdekes és élvezetes. A 4 csillag elegendő egy könnyen használható alkalmazásjátékhoz, valójában jobban élvezem, mint a sok játékom. Dicsőség!
rendben volt. de könnyen összeomlik.
Moto Rider GO: Highway Traffic Lenktynės gegs
Nem érdekes... Meguntam ezt a játékot, szeretek racsolniés eddig senki sem volt ilyen unalmas. Kérem, tegye reálisabbá
Ez a játék jó, de nem látom az egyirányút, amit mi pontozunk, kérlek javíts
Szerintem nagyonjó ez a játék az még plusz pont hogy nem csak az egyenes úton. Az is nagyon jó ebben a játékban, hogy szintlépésnél van pörgetés. Én csak ajánlani tudom ezt a játékot (bocsi a helyesírási hibákért)
Nagyon jó játék, de a grafix nagyon gyenge, ezért 3 csillagot adok nekünk
彈射器 2 動作 hpgp
A játék élvezetes
Babbboring! A képeken látható cruiser motor nincs. "15 motorkerékpárt kell választani..." NEM. Csak 6, amelyek mindegyike KTM/husqurvana. Hmmm...
Jó játék. Összességében a játék rabja lett, és nagyon szórakoztató. Határozottan ajánlom.
Nem jóez a játék karanyot Am ész Nem kanyarodki én enyit adok rá😠😠😱😱
gg
Imádom a játékot az animációja és a motorok miatt is. Csak így tovább!!
A kormányzáson áĺithatnának de amúgy jó
Ez a játék túlságosan jobb, mint a Traffic Rider, mert a Traffic Riderben az út teljesen egyenes, nincs kanyarodás játék után néha nagyon unalmasnak tűnik.
Nagyon jó!
A játék a legnépszerűbb, nagy kemény a játékban, az én játékomban könnyű🤏🤏
Hozzá kell adnia a harmadik személy nézetét is, különben ez egy csodálatos játék
Félelmetes és csodálatos. Köszönjük a fejlesztőnek, hogy elkészítette ezt a játékot 🎮
Most kezdődött, de eddig nagyon jól játszik. Nincs semmi probléma, gördülékenynek tűnik, a grafika pedig nem rossz.
Két pàlya elég volt belőle,nem érte meg a ráforditott energiát
egy szar azt hittem tök jó lesz ,de egy nagy szar!
Ez jó. De nekem ez így egyszerű és nem szeretem az egyszerű dolgokat..😎
Ez egy rossz játék. Mindig próbálja meg frissíteni, amikor a kerékpár új.
az eddigi legjobb motoros játék. a fiam nagyon fogja élvezni ezt, mivel ő egy motorkerékpár-fanatikus. az egyetlen panasz, hogy mindig ugyanaz a mesterlövész hirdetés jelenik meg
Ez a játék floppolható.. több kiegészítő van ebben a játékban, összehasonlítva a játék hozzáadásával még több.. percenként vannak hozzáadások.. a játék cég jobban bele van építve a hozzáadásokba, mint a játékba.. A telepítés időpocsékolás. adat..
Tetszett, de két dolog, ami rossz volt, és nem igazán tetszett, az az, hogy egy kicsit túl sok volt a reklám, és nehéz ellenőrizni, ezért adtam rá egy hármast 🙁.
Jo Játék
egyszerű játék, szórakoztató, de buggyos, lefagy, ha nagy sebességgel megy
Kiváló vfx. Zseniális játéktervezés. Supperb
Jo jatek toltsétek
Megy mint a metal;-)
Nagy 0
Rosszabb, mint a „Traffic Rider”, mert furcsábbnak tűnik vezetni. A motozaj is meh.
Jó kis játék.
szerintem jó játék👮👲
Nagyon joh patent egy jatek! Csak ajalani tudom grat a szervezonek
A grafika jó, hamarosan biztosan tudjátok a készítőket
Nagyon jó játék!!!!!!!!!!!!!