Post by hanglifphybicom on Feb 10, 2022 6:44:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк золото ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
дуже крута гра!!!
Castle Clash: Guild Royale Strategie mgff
Жахлива гра, це в основному RIP off clash of clans, графіка та інтерфейс відстійний, інтерфейс інтерфейсу зайняв мені майже кілька хвилин, щоб зрозуміти, що воно робить, коротше кажучи: копія clash of clans, UI мистецтво незрозуміле (у першому проходженні) , графіка жахлива
Сапер
Мені це дуже подобається, але як тільки ви виконуєте багато завдань щодо дорогоцінних каменів, дуже важко їх отримати, не купуючи дорогоцінні камені
Castle Clash: Guild Royale 策略 ybix
Гра хороша, но опять же тут все від доната ,а так качаться довго
Все клас
Я мав би змогти продати деяких зі своїх оновлених персонажів, куди ж таки.😊🤙🤙🤙 Я грав у цю гру роками, дякую.
норм . играть можно
Я один качаю заробляти серферів метро?
Дуже хороша пригодницька гра
добре
Після оновлення він вилітає відразу після завантаження... Потрібно змінити назву з castle clash на castle crash! Грав цілий тиждень і мені дуже сподобалося, тому що я став сильнішим, тепер я навіть не можу увійти...
Нармальна гра можна грати)) мені подобається.
Раніше любив цю гру, але зараз ненавиджу її, оскільки IGG (I Got Greedy) унеможливив для гравців f2p і звичайних p2p не відставати. Останнє оновлення було очевидним вилученням грошей. Ви повинні бути надзвичайно важким p2p, щоб насолоджуватися цією грою. Навіть найкращі ютубери залишили цю гру після останнього оновлення, не кажучи вже про більшість f2p. Я дійсно шкодую, що вклав гроші в цю гру, тому що вона не буде існувати довго. Не витрачайте свої гроші. Не використовуйте ігри IGG.
Погана графіка
У 2016 році було набагато краще, а тепер навіть попросіть мене оновити цю гру, але в google play немає доступних оновлень, дуже приємно...
Я граю в цю гру вже багато років, і особисто мені подобається гра, але останнім часом я не використовую гроші, і мене продовжують руйнувати лише динаміки проривного рівня 20, але у мене є всі герої проривного рівня 30 і вище, що лише доводить, що героїв потрібно переоцінити і суворо врівноважити. Крім того, потрібно мати можливість отримати кожен предмет у грі, як-от проривні кристали, тому що, не витрачаючи грошей, їх майже неможливо отримати, що просто дурно.
Чому довго загружається!!?
Можна грати
Я грав у цю гру 5 років z на багатьох різних акаунтах, і з тих років ви дійсно помічаєте, як платити за перемогу в цій грі. Я маю на увазі, що це краще, ніж зіткнення кланів, але ви повинні витрачати близько 100 доларів на місяць, щоб насправді потрапити в топ-100 у таблицях лідерів
Castle Clash: Guild Royale Стратегії mjrw
Гру весь час хочеться грати
Прикольна гра але прошу довавте руський язик тоді поставлю 5 зірок
Ця гра існує вже давно, і я її ненавиджу, і найгірше в ній – це 2D-графіка, мені більше подобається 3D
це хороша гра. оновлення загалом займають у 10 разів довше, ніж потрібно. Я не хочу чекати місяць, щоб завершити оновлення. дійсно заборонено грати в гру.
Я граю вже 4 роки, і я помітив, наскільки неможливим стає для гравців f2p (безкоштовно грати) наздогнати плату, щоб виграти гравців, наприклад, 1 набір за 10 доларів може дати вам 8 тисяч дорогоцінних каменів, 1000 відмінностей майстерності III, 100 EXP, книга III тощо, це як рік або більше безкоштовної гри за 10 доларів
Не везёт на рандоме((
це дуже гра, але гравці p2p повинні отримати більше шансів отримати нового героя або отримати додаткові привілеї, але в цілому чудова гра
Говно не качайте
Усім задоволений, шкода, що немає української мови..
Найгірша гра за всю історію, вона так часто вилітає і не перестає зависати. Він також говорить, що вам потрібно додати свій обліковий запис PayPal, щоб грати в цю гру. Це так дратує. Потім я додав свій обліковий запис PayPal, тоді він використав 45 моїх доларів, коли я навіть не купив жодного предмета, а також сказав, що вам потрібна остання версія google play, щоб грати в цю гру. Виправте це, будь ласка, я не знаю, чи має він функціонувати так. Але, будь ласка, виправте цю гру зараз. І це також вкрало понад 100 доларів мого проклятого рахунку PayPal.
Кльова гра
Я не розумію Ка там мораль
Я граю в гру f2p. Я вважаю, що є деякі гравці, які мають зламану версію, тому що я був вищим рангом, ніж один гравець, і я навіть не мав 3 дорогоцінних каменів, щоб викинути карту рівня 3, а у цього гравця вже було 5 гравців на полі. деяким гравцям потрібно було 6 кинути на колоду.
Клеч замку
Crazy Chef: Food Truck Game Arkādes spēles eag
Рудий
так що гра зовсім не складна. це надзвичайно весело, але деякі частини є складними. Супер легко прогресувати. Покупки в грі не надто дорогі і пропонують хороші винагороди. Я так люблю гру, що граю в неї постійно
5 зірок,круто.
Пародія на клеш оф кленс
Не давайте гроші цьому розробнику, вони беруть гроші, а тоді, якщо є проблема, вони карають гравців, які не вирішують проблеми, ніколи не скаржаться, вони просто звертаються до вас. Спробував зв’язатися ще раз, щоб вирішити цю проблему, але вони все ще хвилюються через це, і це дуже погано, що гра хороша. Проблема в тому, що люди керують цим, вони освоїли бути придурками. (Оновлення) вони зробили це правильно та виправили проблему)
Ригати хочеться
Справді хороша гра, але в той же час сміття змушує вас купувати щось, щоб поговорити в чаті.
Гра просто топ
Це хороша гра, і у вас може бути безліч героїв. Це хороша гра як для тих, хто витрачає гроші на гру, так і для тих, хто ні. Ви також можете купити героїв, а також виграти.
Я грав протягом останніх 5 років, і в моєму досвіді були злети і падіння, але в цілому ця гра, безумовно, варта того часу. Команда підтримки також найкраще, що я відчував із усіх інших додатків у магазині додатків.
Гра супер
Фуууууууууууууууууууууууууууу
Фууу
шо за херня , не можу обновити
Гра хороша і дуже цікава. Гарна гра
Як ви можете написати, що це добре ця гра просто жахлива